pedicure

Pedicure behandelingen

Pedicure basis 30min

Desinfecteren, knippen nagels, polijsten nagels en eeltlocaties en crèmen van de voeten.

€ 25,00

Pedicure basis plus 45min

Desinfecteren, knippen nagels, aanvulling van één aandoening*, polijsten nagels en eeltlocaties en crèmen van de voeten.

€31,50

Losse module 20min

Het verwijderen of verhelpen van een, likdoorn, eeltlocatie, kalknagel of ingroeiende nagel. Of het plaatsen van een nagelreconstructie.

vanaf € 19,50

Special Pedicures

Luxe cosmetische voetbehandeling 75min

Famous releaf is een producten lijn met eerste klas natuurlijke ingrediënten een echte weldaad voor uw voeten. Laat uw voeten verwennen en kom zelf helemaal tot rust.

Deze ultieme cosmetische pedicurebehandeling is puur en luxueus. 

Fase 1 verzorging;

Een voetbad met hoogwaardige  natuurlijke ingrediënten  die zorgen voor een beter vochtbehoud en voor een zachtere, gladdere huid.  Het knippen en vijlen van de teennagels, en het verwijderen van eelt op verzorgende wijze.

Fase 2, Genieten

Heerlijke voetscrub met de luxe Dadi scrub gold ervaar twee golven niet-vette huidvernieuweing en hydratatie. gevolgd door een voetmassage met de Dadi lotion gold, een snel doordringende en niet vette beloning voor uw voeten.

Fase 3 afronden;

Tijdens deze stap wordt de nagelplaat nogmaals grondig gereinigd en kan er tegen bijbetaling eventueel een gelpolish behandeling worden toegepast, Afsluitend wordt de FAMOUS FINISH aangebracht voor een perfecte afsluiting van deze perfecte pedicure behandeling.. een stimulerende en verfrissende zelfdrogende spray voor de voeten.

€ 40,50

Pedicure basis inclusief gelpolish 75min

Desinfecteren, knippen nagels, aanvulling van één aandoening*, polijsten nagels, eeltlocaties gladfrezen, lakken van de nagels doormiddel van gelpolish en crèmen van de voeten.

€ 45,00