pedicure

Pedicure behandelingen

Pedicure basis 30min

Desinfecteren, knippen nagels, polijsten nagels en eeltlocaties en crèmen van de voeten.

€ 21,50

Pedicure basis plus 45min

Desinfecteren, knippen nagels, aanvulling van één aandoening*, polijsten nagels en eeltlocaties en crèmen van de voeten.

€ 27,00

Pedicure extra 60min

Desinfecteren, knippen nagels, aanvulling van twee aandoeningen*, polijsten nagels en eeltlocaties en crèmen van de voeten.

€ 29,50

Losse module 20min

Het verwijderen of verhelpen van een, likdoorn, eeltlocatie, kalknagel of ingroeiende nagel. Of het plaatsen van een nagelreconstructie.

vanaf € 17,50

Special Pedicures

Spa treatment for feet 75min

SPA Organics is de eerste alles-in-één behandeling voor handen, voeten en het lichaam met gecertificeerde biologische ingrediënten.

’s Werelds meest waardevolle essentiële oliën en natuurlijke extracten worden gemengd met de zeldzame en exotische Argan olie uit Marokko. Hierdoor ervaart u een veilig, zuiver en verfrissend gevoel.

Het systeem van de BCL SPA in 3 eenvoudige stappen:

1. Dead Sea Salt Soak reinigt en verzacht de voeten.

2. Sugar Scrub exfolieert zachtjes de huid, door de hydratatie wordt de huid zacht en zijdeachtig.

3. De Massage Cream revitaliseert en regenereert de huid, waardoor de huid soepel aanvoelt.

Naast deze heerlijke verzorgende stappen worden uw teennagels geknipt en gepolijst, en worden de eeltlocaties verwijderd en glad gefreesd. Om de behandeling helemaal af te maken is er de mogelijkheid om Gelpolish bij de behandeling te boeken tegen een gereduceerd bedrag.

€ 35,00

Pedicure inclusief gelpolish 75min

Desinfecteren, knippen nagels, aanvulling van één aandoening*, polijsten nagels, eeltlocaties gladfrezen, lakken van de nagels doormiddel van gelpolish en crèmen van de voeten.

€ 40,00