natural nail treatment/biab

Life-changing behandeling voor uw natuurlijke nagels!

Iedereen met flexibele, zwakke, broze  of beschadigde nagels opgelet, want er is nu een nieuwe behandeling die u kan helpen uw natuurlijke nagels te laten groeien, voeden, herstellen, verstevigen en een mooiere c-curve te laten ontstaan!

BIAB is een flexibele en verstevigende gel, die je kunt opbouwen tot een mooie, egale nagel. Er zit voeding in voor je natuurlijke nagel, zodat je na een tijdje echt gaat merken dat je natuurlijke nagels steviger en gezonder worden. BIAB is er in verschillende nude tinten, er hoeft dus niet perse een kleur gelpolish over heen. Het merk is vegan, cruelty free en 10-free, het laatste betekend dat er geen heftige, chemische stoffen in zitten.

Door de flexibiliteit van het product, kan deze moeiteloos de bewegingen van de natuurlijke nagel volgen en mee buigen zonder dat er barsten of breuken ontstaan. De gel werkt ook in op diepte van de nagelplaat, zodat deze steeds meer verzadigd wordt. Dit voorkomt dat er onychoschisis (schilferen/splitsen van de nagels aan de vrije rand) ontstaat. Per keer dat u de behandeling laat uitvoeren, worden uw eigen nagels sterker door de verzadiging.

 

Voor wie is BIAB geschikt?

‘Met name voor mensen met poreuze, dunne nagels. ook voor nagelbijters biedt BIAB uitkomst: je kunt een traject starten waardoor je na een aantal behandelingen een lange nagelbed kunt krijgen.’’

Hoelang bijft BIAB zitten?

‘‘Drie tot vier weken. Je kunt BIAB altijd blijven herhalen, maar als je nagels echt beschadigd zijn, kan het wel tot 6 maanden dure voor je er een gezonde en sterke nagel is terug gegroeid.’’

Nieuwe set BIAB € 37,50

Opvulbehandeling €35,50

+ Gelpolish kleur over de BIAB € 2,50

Nagelbijt arrangement

Het is mogelijk: mooie lange nagels!

 

U hoeft uw nagels niet meer te verstoppen en kunt weer trots uw ringen dragen, want uw mooie en verzorgde handen en nagels mogen weer gezien worden!

Veel mensen bijten op hun nagels. Daar kunnen veel verschillende redenen voor zijn: spanning, stress, uit gewoonte, etc. Uw nagels worden er niet mooier op en er kunnen wondjes rond de nagels ontstaan. Bovendien komen er tijdens het nagelbijten bacteriën (die zich onder de nagelrand bevinden) via uw mond uw lichaam binnen. Als nagelbijter kent u de problemen van het nagelbijten: nagels die tot ver in het nagelbed worden afgekloven, pijnlijke nagels/vingertoppen, tanden die vele malen sneller afslijten, een beschadigd nagelbed waardoor er infectieproblemen kunnen ontstaan.

Het nagelbijt arrangement bestaat uit verschillende fases, u heeft elke week een afspraak (controle-afspraak of opvulbehandeling) gedurende 6 weken.

Gaat u met mij de uitdaging aan om voorgoed van dit probleem aftekomen? IK BEN ER KLAAR VOOR !

 

Fase 1 = Sterkte

Tijdens de eerste behandeling wordt er gekeken naar de gezondheid van de natuurlijke nagels. Verder wordt er besproken wat de wensen en de mogelijkheden zijn qua vorm, lengte en kleur. In de eerste afspraak staat de versteviging centraal. Er wordt een uitgebreide combi manicure uitgevoerd en een versteviging op de natuurlijke nagels aangebracht die de nagels beschermen zodat dee niet afbreken of inscheuren. 

Fase 2 = Vorm

Bij de derde afspraak hebben we meer lengte. Nu ligt de focus op de vorm van de nagels. De natuurlijke nagels worden in de vorm gevijlt die vooraf besproken is.

Fase 3 = Lengte & perfectie

De laatste fase is de fase die steeds herhaald kan worden (mocht u na het traject door willen gaan met het BIAB treatment). Omdat de gewenste vorm in de natuurlijke nagels zit ligt de focus bij het behalen van de lengte. De lengte kan ingekort of behouden worden zodat de natuurlijke nagels steeds langer en gezonder groeien.

De Zwaluw – Beautysalon