Gelpolish & Nailart

 Gelpolish

Single color.

Bij een gelpolish behandeling wordt er gewerkt op de natuurlijke nagel. Na het uitvoeren van de manicure (prep) wordt de nagel verstevigd met een rubberbase en afgelakt met een kleur naar keuze, met een assortiment van ruim 100 kleuren zit er voor iedereen wel wat tussen. Incl oude gelpolish verwijderen, bij gelpolish gezet door een andere salon reken ik extra.

€30,00 +- 45 min

Gelpolish + Fancy nailart

Upgrade je single color gelpolish met fancy nailart. hierbij gaan we net een stapje verder dan bij de basic nailart, denk aan meerdere kleuren in een nailartdesign, meerdere technieken bij elkaar of gave trendy printjes. 

€35,50 +- 90 min

Gelpolish + Nailart basic

Met een basic nailart kunt u uw single color gelpolish op leuken met bijvoorbeeld, een subtiel dierenprintje, chrome pigmenten, folie, glitters, color french of een gewone french manicure. 

€33,50 +- 75 min

Nail fix

Ongelukje gehad en een nagel beschadigd of gebroken? Geen probleem let’s fix it! Binnen de garantie week doe ik dit zelfs kosteloos.

€5,00 (afhankelijk van de hoeveelheid nagels of het design)

Special Manicures

Aleida’s choice

Wil je graag een trendy design op je nagels maar weet je niet zo goed wat? Geef mij de vrije hand en laat je verrassen! De kleur keuze is uiteraard in overleg.

€32,50 +- 90 min

Go Wild & crazy

Wil je helemaal over te top gaan met je nagels en echt te show stelen? Dan is dit de behandeling voor jou! Laat me verassen met een uitgekozen design (stuur je idee vooraf even naar mij toe zodat ik het kan voorbereiden) niks is te gek, meerdere kleuren moeilijke designs, handpainting alles is mogelijk ik ben er klaar voor en jij?

€36,50

Let’s nail it!

Mijn werk