Beauty facials

Beauty facials

Relax treatment 60min

Deze behandeling is speciaal voor dames en geschikt voor elk huidtype. tijdens deze behandeling ervaart u de heerlijke producten van Nouvital cosmetics.

 

Reiniging, epileren van de wenkbrauwen, face steaming, onzuiverheden verwijderen, nek-schoudermassage, masker, dag of nachtverzorging.

€47,50

Relax treatment ultiem 90min

Deze behandeling is speciaal voor dames die net even langer genieten willen, de behandeling is geschikt voor elk huidtype. Tijdens deze behandeling ervaart u de heerlijke producten van Nouvital Cosmetics.

Reiniging, epileren van de wenkbrauwen, face streaming, onzuiverheden verwijderen, ontspannende nek-schouder-gezichts en hoofdhuid massage, masker, optioneel met hand/arm massage, oogmasker, passend serum, dag-of nachtverzorging.

€57,95

Vital skin treatment (60min)

Deze behandeling is speciaal voor de mannen. Tijdens deze behandeling ervaart u de heerlijke mannenlijn van Nouvital cosmetics want ook voor een mannenhuid is een goede gezichtsverzorging een must.

Oppervlakte reiniging met de Face wash for men, diepte reiniging, eventuele ongewenste haren en oneffenheden verwijderen, naar behoefte een passend concentraat, aangepaste ontspannende nek-schouder-gezichtsmassage, masker, dag-of nachtverzorging

€39,50

Refreshing Treatment (45min)

Tijdens deze behandeling staat het verfrissen van de huid van de vettere/onzuivere huid voorop, dit doel wordt bereikt door middel van een intensieve reiniging, en het herstellen van de huid met de heerlijk verzorgende producten van Nouvital cosmetics.

Oppervlakte reiniging d.m.v cleansingfoam, diepte reiniging d.m.v. intensief reinigende scrub, ozondamp bad, onzuiverheden verwijderen, masker, dag- of nachtverzorging

€40,50

Huid verbeterende facials

Healing Barrier treatment (75min)

Speciaal ontwikkeld voor de droge en vochtarme huid. In deze behandeling staat het verbeteren van de huid barriere en het herstellen van het NMF (natural moisterizing factor) centraal. Dit doel wordt bereikt doormiddel van unieke werkstoffen die zijn gebasseerd op het huideigen hydratatie systeem (NMF) en verbeterd in een 3 stappen systeem de vochtbalans in de huid effectief en intesief.

Deze behandeling verminderd effectief fijne lijntjes en rimpels veroorzaakt door de dehydratatie van de huid, herbouwt de elasticiteit van de huid en zorgt voor stevigheid en gladheid van de huid.

Oppervlakte reiniging, diepte reiniging d.m.v. een lysing op basis van melkzuren, Hyaluronic concentraat, massage van schouders-nek en gelaat, NMF serum, masker en afsluitend een passend dag/nachtverzorging.

€ 56,95

Hyaluronic treatment  (75min)

Deze behandeling bevat producten met een hoge kwaliteit Hyaluronzuur. Deze actieve werkstof is onmisbaar in de verbetering van de huidstructuur en is zeer geschikt voor de vochtarme huid, of de huid met (beginnende) verouderingsverschijnselen. Hyaluronzuur is zeer veelzijdig en biedt veel voordelen voor verschillende huidproblemen.

Deze behandeling verhoogt de productie van collageen en elastine en stimuleert de natuurlijke groeifactoren van de huid, bevat prebiotica wat onze huid bacteriën in goede balans houdt, zorgt voor 24 uur hydratatie en voorkomt vochtverlies in de huid, vervaagt fijne lijntjes en verbeterd de structuur van de huid.

Oppervlakte reiniging, diepte reiniging d.m.v. de biometic peeling, Hyaluronic concentraat, massage van schouders-nek en gelaat, optioneel hand-arm massage, hyaluronic gelmasker en afsluitend een passend dag/nachtverzorging.

€56,95

Toevoegingen

Losse module

Wilt u uw facial upgraden met bijvoorbeeld het verven van de wenkbrauwen of harsen van het gelaat? Boek dan een losse module bij uw facial.

€5,00 per onderdeel

Dag of avondmake-up 

Heeft u na uw behandeling nog een feestje of wilt gewoon helemaal stralend de salon verlaten? Boek dan een dag of avondmake-up bij uw behandeling.

€8,50