Schoonheidsbehandelingen

Voor elke behandeling wordt uw huid goed bekeken, zodat de producten kunnen worden afgestemd op uw huidtype. Bij de gezichtsbehandelingen is er tijdens of na het masker tijd voor eventuele koffie of thee.

Nouvital Refreshing treatment (ca. 45 minuten)

Tijdens deze behandeling staat het verfrissen van de huid voorop, dit doel wordt bereikt door middel van een intensieve reiniging, en het herstellen van de huid met de heerlijk verzorgende producten van Nouvital cosmetics.

Oppervlakte reiniging d.m.v cleansingfoam, diepte reiniging d.m.v. intensief reinigende scrub, ozondamp bad, onzuiverheden verwijderen, masker, dag- of nachtverzorging.

Nouvital Relax treatment (ca. 60 minuten)

Deze behandeling is speciaal voor dames en geschikt voor elk huidtype. tijdens deze behandeling ervaart u de heerlijke producten van Nouvital cosmetics speciaal samengesteld op uw huidtype. Tevens is deze behandeling uit te breiden met bijv, het verven van de wenkbrauwen/wimpers of het harsen van het gelaat, dit kunt u vooraf aangeven bij het maken van de afspraak.

Reiniging, epileren, ozondamp bad, onzuiverheden verwijderen, nek-schouder-gezichtsmassage, masker, dag of nachtverzorging.

Nouvital Relax treatment ultiem (ca. 90 minuten)

Reiniging, epileren van de wenkbrauwen, ozondamp bad, onzuiverheden verwijderen, ontspannende nek-schouder-gezichtsmassage en hoofdhuid massage, masker, oogmasker,  passend serum, dag-of nachtverzorging.

Deze behandeling is teven uit te breiden met bijv, het verven van de wenkbrauwen/wimpers of het harsen van het gelaat, dit kunt u vooraf aangeven bij het maken van de afspraak

Nouvital Rejuvenating treatment (ca. 75 minuten)

Deze behandeling is speciaal gericht op het verjongen van de rijpere huid. De  huid wordt intensief gereinigd en gestimuleerd d.m.v. een oppervlaktereiniging en de Biomimetic peeling. Deze prebiotische huid verjongende peeling reinigt de huid effectief op een zeer zachte manier, De peeling zorgt voor een verfijning van de huidstructuur, waardoor de huid er egaler uitziet na gebruik en zacht en vitaal aanvoelt.

Oppervlakte reiniging, biomimetic peeling, epileren/harsen wenkbrauwen, ozondamp bad, onzuiverheden verwijderen, vitamine E serum, intensief voedend masker, massage van armen, nek/schouder en hoofdhuid, dag of nachtverzorging.

Nouvital Vital Skin treatment  (ca. 60 minuten)

Deze behandeling is speciaal voor de mannen. Tijdens deze behandeling ervaart u de heerlijke mannenlijn van Nouvital cosmetics.

Oppervlakte reiniging met de Face wash for men, diepte reiniging, eventuele ongewenste haren en oneffenheden verwijderen, naar behoefte een passend concentraat, aangepaste ontspannende nek-schouder-gezichtsmassage, masker, dag-of nachtverzorging

Nouvital Aloë vera hydra-derma treatment (ca. 60 minuten)

De grondstoffen van de Aloë vera plant in de producten hebben een hydraterende en regenererende werking. Tevens hebben ze de eigenschap snel en diep in de huid door te dringen en de celgroei te stimuleren. Hierdoor vernieuwt de huid zich optimaal en wordt het vocht beter vast gehouden. Doordat de huid hierdoor meer substantie heeft trekt deze glad en voelt zacht en soepel aan. Het Aloë vera hydra-derm treatment is voor ieder huidtype geschikt. In het bijzonder voor de vochtarmeen/of geïrriteerde huid. Deze behandeling remt ook dehuidveroudering, doordat de huid gestimuleerdwordt om nieuwe cellen te maken.

Aloë vera reiniging, vapozone, oneffenheden verwijderen, het inmasseren van het Aloë vera concentraat, gelaatsmassage, Aloë vera masker, Aloë vera dag-of nachtverzorging.

Treatment for Face & Feet (ca. 120 minuten)

Beginnend met het Nouvital Relax treatment (ca. 60 min) gaan we verder met een heerlijk voetenbad, tijdens het voetenbad is er tijd voor koffie of thee. Vervolgens worden de nagels geknipt, gepolijst en schoongemaakt. Eeltlocaties worden verwijderd en netjes afgewerkt. de voeten worden heerlijk in gemasseerd met een voor u passende voetencrème.

Kleine behandelingen

Alle losse behandelingen zijn los te boeken of bij te boeken bij een volledige behandeling.

◊ Epileren of harsen wenkbrauwen
◊ Verven wimpers en/of wenkbrauwen
◊ Harsen bovenlip, kin of wang
◊ Harsen onderbenen of bovenbenen
◊ Harsen volledige benen
◊ Hand- of voet manicure inclusief pakking en massage
◊ Gellack op hand- of teennagels

Blijft tot drie weken zitten zonder zijn glans te verliezen. Dé oplossing voor poreuze nagels!

Pedicurebehandelingen

Voeten worden vaak vergeten, maar vergeet niet hoe belangrijk ze voor ons zijn! Ze brengen ons overal naar toe en hebben heel wat te voortduren. Verwen en verzorg je voeten daarom goed, na een pedicurebehandeling zijn je voeten weer als nieuw! Voor de behandeling beoordeel ik samen met u welke behandeling het beste bij u past en stellen we samen een eventueel behandelplan op, dit natuurlijk onder het genot van een kopje koffie of thee.

Basis behandeling

Desinfecteren, knippen nagels, polijsten nagels en eeltlocaties en crèmen van de voeten.

Basis Plus behandeling

Desinfecteren, knippen nagels, aanvulling van één aandoening*, polijsten nagels en eeltlocaties en crèmen van de voeten.

Complete behandeling

Desinfecteren, knippen nagels, aanvulling van twee aandoeningen*, polijsten nagels en eeltlocaties en crèmen van de voeten.

*Keuze uit: eelt, likdoorns, verdikte nagels, ingroeiende nagels.

SPA treatment behandeling voor de voeten

SPA Organics is de eerste alles-in-één behandeling voor handen, voeten en het lichaam met gecertificeerde biologische ingrediënten.

’s Werelds meest waardevolle essentiële oliën en natuurlijke extracten worden gemengd met de zeldzame en exotische Argan olie uit Marokko. Hierdoor ervaart u een veilig, zuiver en verfrissend gevoel.

Het systeem van de BCL SPA in 4 eenvoudige stappen:

1. Dead Sea Salt Soak reinigt en verzacht de voeten.

2. Sugar Scrub exfolieert zachtjes de huid, door de hydratatie wordt de huid zacht en zijdeachtig.

3. Het Moisturizing Masque zorgt voor een natuurlijke hydratatie van de huid, herstelt en voedt de huid.

4. De Massage Cream revitaliseert en regenereert de huid, waardoor de huid soepel aanvoelt.

Naast deze heerlijke verzorgende stappen worden uw teennagels geknipt en gepolijst, en worden de eeltlocaties verwijderd en glad gefreesd. Om de behandeling helemaal af te maken is er de mogelijkheid om Gellac bij de behandeling te boeken tegen een gereduceerd bedrag.

Lichaamsmassages

Een heerlijke lichaamsmassage kan een weldaad zijn voor uw lichaam, door de speciale massage grepen worden afvalstoffen afgevoerd en spierklachten verminderd. Na een ontspannende massage verdwijnt alle spanning en stress uit u lichaam en voelt u zichzelf weer helemaal ontspannen.

Ontspanningsmassage (ca. 20 minuten)

Rug, nek en schouders.

Ontspanningsmassage (ca. 50 minuten)

Rug, nek, schouders, voor- en achterkant benen, voet- en hoofdmassage.

Hotstone massage (ca. 30 minuten)

Rug, nek en schouders.

Hotstone massage (ca. 60 minuten)

Rug, nek, schouders, voor- en achterkant benen, hoofd- en voetmassage.