huidverbetring

Er zijn veel verschillende huidtypes die elk om een eigen soort verzorging en dus behandeling vragen, Om hier goed op in te spelen heb ik voor elk type huid een speciale behandeling samengesteld, met alleen maar producten om uw huid te verbeteren en eventuele klachten te helpen verminderen.

Een goede huidverzorging (skincare routine) thuis kan ook al helpen, maar een behandeling geeft de huid net even die boost die ze echt nodig heeft om de huid optimaal in balans te krijgen. De behandeling wordt altijd gestart met een huidanalyse, hierin stel ik vast welke soort behandeling het beste voor uw huid is. Na de behandeling krijgt u van mij een skincare routine kaart mee, hierop staan alle adviezen voor een optimale huidverzorging thuis.

Calming treatment

Er is een verschil tussen een gevoelige huid en een gevoelig geworden huid. De eerste is namelijk genetisch bepaald, hiermee ben je dus geboren. Van de tweede variant kan iedereen last krijgen, omdat deze veroorzaakt wordt door iets. Dit kan van alles zijn, van het hebben van veel stress tot gevoeligheid voor bepaalde producten (eten of cosmetica), het klimaat of zonneschade. Belangrijk is om eerst te bepalen wat de oorzaak is, voor het probleem opgelost kan worden. wanneer een gevoelige huid overgaat  in een couperose huid, is het echt tijd voor actie.

Het doel van het calming treatment is de huid kalmeren en te verzachten en eventuele roodheid te verminderen.

 

Skin benefits

 • Deze behandeling bevat prebiotica wat onze eigen huid bacteriën, het microbioom, in goede balans houdt.
 • Deze behandeling werkt kalmerend door de remming van 5-lipoxygenase, die zorgt voor ontstekingen.
 • Deze behandeling is rijk aan antioxidanten die beschermen tegen vrije radicalen.
 • Deze behandeling verzacht en hydrateert onmiddellijk.

 

Clarifying treatment

Deze behandeling richt zich op de verhoornde, onzuivere, vette huid die last heeft van acné, comedonen of overmatig talg. Deze behandeling is ook prima toe te passen op een gecombineerde huid. Bij deze soort huid is het erg belangrijk om de huid vooral niet uit te drogen. Dit lijkt op kortere termijn fijn voor de huid, maar zal de talgproductie op langere termijn alleen maar stimuleren. met als gevolg; meer problemen op de huid.

De producten uit deze behandeling zijn daarom allemaal zeer mild voor de huid en bevatten geen irriterende ingrediënten. Het kalmeren van de ontstekingen op de huid en het hydrateren van de huid staat centraal. De prebiotica in de producten zorgt ervoor dat de goede bacteriën op de huid kunnen groeien, waardoor de microbioom van de huid weer in balans wordt gebracht.

Skin benefits

 • Deze behandeling bevat prebiotica wat onze eigen huid bacteriën, het microbioom, in goede balans houdt.
 • Deze behandeling zorgt dat de regulatie van de talg weer genormaliseerd wordt op de huid.
 • Deze behandeling is effectief in het verminderen van huidontstekingen op de huid door het beperken van de P.acnes bacterie.
 • Deze behandeling is zeer mild voor de huid en hydrateert de huid direct.
 • Deze behandeling werkt matterend op de huid.

Pro collagen treatment

Iedereen krijgt te maken met een ouder wordende huid. Het verouderingsproces begint zelfs al van vanaf het 20e levensjaar. Door de huid goed te beschermen tegen de zon, gezond te eten en genoeg te slapen kun je ervoor zorgen dat dit proces niet versneld wordt. Uiteraard spelen genen hierin ook en grote rol. Een goede skincare routine kan ook al helpen, maar een behandeling geeft de huid net even die boost die ze echt nodig heeft om het verouderingsproces te vertragen.

Deze behandeling heeft als doel: de ouder wordende huid weer een jeugdige en vitale uitstraling geven. Door deze behandeling iedere vier tot maximaal zes weken te herhalen, kan het mooiste resultaat behaald worden. Deze behandeling richt zich volledig op het collageen in de huid. Dit is tenslotte, samen met elastine, de belangrijkste factor in huidveroudering. Collageen en elastine geven de huid namelijk volume en elasticiteit. Zodra dit minder wordt, ontstaan er rimpels. De producten uit deze behandeling richten zich op het stimuleren van de productie van collageen en het afremmen van afbraak van collageen.

Skin benefits

 • Deze behandeling bevat grondstoffen die bewezen positief, sterk effect hebben op het collageen syntheseproces van de huid.
 • Deze behandeling stimuleert de aanmaak van het juiste collageen.
 • Deze behandeling vertraagd de afbraak van collageen en elastine in de huid.
 • Deze behandeling bevat probiotica, wat onze eigen huid bacteriën in goede balans houdt.

Healing barrier treatment

 

Deze heerlijke behandeling heeft als doel: het microbioom, de natuurlijke vochtigheidsfactor (NMF) en de huid barrière herstellen. De producten uit deze behandeling bevatten allemaal werkzame stoffen die herstel stimuleren, zoals betaïne en de unieke Trimoist KMF formule.

Trimoist KMF is een complexe samenstelling van acht grondstoffen die allemaal gericht zijn op het herstellen van de huid barrière en het terugbrengen van vocht in de huid. De producten zijn gebaseerd op het huideigen hydratatie systeem (NMF) en verbeterd in een drie stappen systeem de vochtbalans in de huid effectief en intensief.

Skin benefits

 • Deze behandeling bevat prebiotica wat onze eigen huid bacteriën, het microbioom, in goede balans houdt
 • Deze behandeling beschermt en herstelde de huid barrière en de natuurlijke vochtigheidsfactor van de huid
 • Deze behandeling hydrateert de huid onmiddellijk en de hele dag.
 • Deze behandeling vermindert effectief fijne lijntjes en rimpels veroorzaakt door de dehydratatie van de huid.
 • Deze behandeling herbouwt de elasticiteit van de huid en zorgt voor stevigheid en gladheid van de huid.